Efterår på Dalum Papirfabrik

Resten af året står på nedbrydning og sortering. Nedbrydningen har været i gang siden januar, hvor vi blandt andet har nedtaget diverse installationer og andet fastnaglet udstyr og begyndt sanering og sandblæsning af malede overflader. I forbindelse med sandblæsning vil man kunne se et lag af sand, der dækker hele gulvet i bygningen. Derudover er gravemaskiner begyndt at pille nedrivningsmodne bygninger fra hinanden stump for stump og sortere de forskellige materialer. 
Der er nu blevet åbnet op fra Dalumvej, hvilket giver mulighed for forbipasserende til at følge med på byggepladsen og se ind til den nye kulturakse. Se billedet nedenfor

Vi ser frem til...

… at vores nye Netto åbner under de flotte shedtage
… at beboerne i seniorbofællesskabet bliver de første indflyttere på Dalum Papirfabrik

Tak for jeres store interesse

Vi har fået mange gode spørgsmål angående projektet fra interesserede borgere og potentielle beboere. På vores hjemmeside har vi lavet en liste med ofte stillede spørgmål og svar. 

NYHEDER

Nu starter byggeriet for alvor

Nu starter byggeriet for alvor Nu starter byggeriet på Dalum Papirfabrik for alvor. Vores dygtige entreprenør har over de sidste måneder forberedt grunden, så alle

Read More »

Tæt på historien – PM7

På de samme arealer, hvor der engang gik travle fabriksarbejdere rundt i gaderne og store papirmaskiner fyldte hallerne, blomstrer der nu et nyt kvarter op.

Read More »