NYT KVARTER - HISTORISK PLACERING

Natklub eller nytårskur? – Vi tog til Odense Kommunes nytårskur 2019

Nyt liv i den gamle fabrik
Torsdag den 17. januar inviterede Odense Kommune til den årlige nytårskur, hvor 1000 erhvervsfolk fra både ind- og udland gæstede fabrikkens lokaler.

Vi var naturligvis til stede for at tage aftenen ind, lytte til de flotte taler og – selvfølgelig – for at sippe lidt til de lækre mojitos, vi blev budt som velkomstdrink.

Nytårskur, “natklub” og networking
På trods af, at varmeblæserne havde svært med at gøre op med den bistre januarkulde, synes vi, at aftenen blev afviklet på en behagelig måde med en livlig og buzzende stemning i hallen.

Julian Lægaard, medejer af natklubben Slagteriet i Odense, var hovedarrangøren bag arrangementet og dette prægede især eventets festlige, visuelle udtryk.

Fyens Stiftstidende beretter i en artikel om arrangementet:
“Med storskærme, farvede lyskegler, en stille røgbrise hen over scenen og et tætpakket program var der lagt op til en spændende eftermiddag, da Odense Kommune torsdag eftermiddag inviterede til årets nytårskur”

MODET TIL AT TÆNKE STORT

Vi skal have modet til at tænke stort
På trods af, at ombygningen af Dalum Papirfabrik slet ikke var omdrejningspunktet for nytårskuren, er vi glade for at kunne lægge lokaler til en så stor begivenhed. Da fabrikken lukkede i 2012, så det bestemt ikke lovende ud – men se hvor vi er nu?

Det glædede os også at se liv og lys i den gamle hal; at se omtrent 1000 mennesker netværke og samles på Dalum Papirfabrik. Hvem ved?

I fremtiden kalder vi dem forhåbentlig ikke gæster, men beboere.

Som Borgmester Peter Rahbæk Juel lagde ud med i hans velkomsttale:
“- Det er mens, det går den rigtige vej, at vi skal turde have modet til at tænke stort. Til at hæve barren endnu højere.”

Vel sagt, Borgmester.

SAMMENDRAG FRA NYTÅRSKUREN @ THE CITY OF ODENSE

VIDEO: Sammendrag af nytårskuren
The City of Odense har delt en video på deres Facebook, der på knap 2 minutter giver dig et indblik i Nytårskuren 2019.
Se den her:

Nytårskur 2019

International investors and great networking options attracted a lot of people to Dalum Papirfabrik last week for the Mayor's New Year's Reception.

Slået op af The City of Odense i Onsdag den 23. januar 2019

NYHEDER

Tæt på historien – PM7

Den moderne bygning i jernbetonplader og røde mursten har tidligere huset papirmaskine nr. 7, og bygningen bliver derfor omtalt som PM7. Papirmaskine nr. 7 ankom

Læs mere »