Skip to content Skip to footer

I Dalum Papirfabrik er du tæt på alting

Som beboer i Dalum Papirfabrik får du det bedste af begge verdener. Du er tæt på handlemuligheder, byliv, motorvej og skoler – og samtidig har du naturen lige uden for døren i form af Odense Å og masser af grønne områder.

Dalum Papirfabrik er beliggende i Dalum, der er et af Odenses mest attraktive kvarterer. Her finder du gode indkøbsfaciliteter med butikstorv og delikatesseforretninger, et rigt kultur- og foreningsliv og en sublim placering tæt på de rekreative områder rundt om Odense Å. Og samtidig er Odense centrum ikke længere væk end 15 minutter på cykel.

Super placering for pendlere

Er du pendler, har Dalum Papirfabrik en meget attraktiv placering. Du er på motorvejen på minutter, hvorfor fra du nemt kan køre mod både Jylland og Sjælland. Svendborg og resten af Sydfyn nås også nemt fra Dalum Papirfabrik.

Fugleperspektiv af leje- og ejerboliger ved Dalum Papirfabrik i Odense
Boliger belyst med lys om aftenen tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport

Indkøbsmuligheder lige uden for døren

Som beboer i Dalum Papirfabrik er der ikke langt til den nærmeste dagligvarebutik. Du finder en nyetableret Netto midt i området, ligesom der kun er godt 300 meter til en Rema1000. Derudover rummer Dalumvej et væld af butikker, specialforretninger, restauranter og bagerier samt Dalumcentret. Alt sammen i gåafstand fra Dalum Papirfabrik.

Tæt på skoler og foreningsliv

Dalum rummer flere attraktive skoler, der alle er i cykelafstand fra Dalum Papirfabrik. Hertil kommer sports- og foreningsfaciliteter i form af bl.a. Dalumhallen og Dalum Idrætsforening, som begge ligger lige rundt om hjørnet.

Lejeboliger og ejerboliger tæt på skole og forening med legende børn
Glade mennesker sidder ved et grønt område tæt på lejeboliger og ejerboliger i Odense

Tæt på centrum

Hvad enten du tager bilen eller cyklen, er det nemt og bekvemt at komme ind til centrum af Odense. Er du i bil, kan du være i centrum på 10-12 minutter Via Dalumvej og Sønder Boulevard. Og er du på cykel, kan du følge den flotte cykelsti langs Odense Å hele vejen ind til centrum. Det tager kun 15 minutter.

Tæt på Syddansk Universitet

Syddansk Universitet, Region Syddanmarks største uddannelsesinstitution, ligger 5 kilometer væk og er nemt tilgængeligt via både bil og cykel. Universitetet kan også nås på 25 minutter via bybus og letbane.

Indendørs område med grøn beplanting, frugt og børn der spiller bordtennis
Lejeboliger i grønt område med glade mennesker og parkeringsmuligheder

Gode parkeringsmuligheder – også til elbiler

Der bliver løbende etableret gratis parkeringspladser rundt omkring i Dalum Papirfabrik. Ved siden af den nyopførte Netto bliver der desuden opført et parkeringshus. Til elbilsejerne bliver der fra 1. maj 2023 ligeledes etableret elladestandere i parkeringshuset.

Kort til centrum og højt til himlen

Så er du til både byliv og natur, puls og ro, er Dalum Papirfabrik det oplagte valg. Her finder du de optimale rammer for det gode og bekvemme liv, hvad enten du er småbørnsfamilie, senior, studerende eller måske det unge par, der gerne vil bo tæt på det hele og alligevel have højt til himlen.

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik