Skip to content Skip to footer
Hollænderhuset

Eksklusive ejerboliger i New Yorker-stil

I den nordlige del af Dalum Papirfabrik, lige ned til Odense å, ligger Hollænderhuset.
Den ikoniske industribygning i fire etager har altid heddet Hollænderen eller Hollænderhuset, fordi den i sin tid husede Papirfabrikkens stolthed; en hollandsk papirmaskine, der var med til at revolutionere papirproduktionen.

Nu restaureres Hollænderhuset og forvandles til 20 eksklusive, nye ejerlejligheder i Odense i fuld new yorker-stil.

Vil du høre mere? Kontakt Nybolig Odense66131323 eller 5101@nybolig.dk

De markante industrivinduer, der giver bygningen karakter, bevares. Facaden får mere dybde med tilbagetrukne altaner, hvorfra kommende beboere kan nyde udsigten til åen og alt det grønne.

Lyset kan strømme uhindret ind fra de store vinduespartier, og loftshøjden på mindst 4 meter skaber et frit og luftigt udtryk.

Mødet mellem de oprindelige rå, industrielle rammer i beton og de eksklusive, moderne materialer giver en helt unik stemning, som på ægte new yorker-vis kan understreges ved at skabe rum i rummet.

Læs mere om Hollænderhuset

I denne brochure kan du læse mere om Hollænderhuset og de eksklusive ejerboliger i New Yorker stil. 

Hollænderhuset3

Eksklusiv og personlig indretning

Lejlighederne får hver deres karakter og vil skabe unikke hjem for børnefamilier, unge, voksne og ældre. Størrelsen ligger mellem 120 -200 m2; størstedelen fra 140-160 m2.

Penthouselejligheden har tårn, ekstra højt til loftet og en ekstra etage. Den øverste etage er industrielt støbt, og her er mulighed for at etablere et eksklusivt spaområde med ovenlysvindue og frit udsyn til himlen.

Det vil være muligt at præge færdigindretningen af ejerlejlighederne i samarbejde med arkitekten, hvis der købes tidligt i forløbet.

Plantegning af 4-værelses ejerbolig ved Hollænderhuset

Eksempel på plantegning for Hollænderhuset

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik