Skip to content Skip to footer

Attraktive rækkehuse i grønt nærmiljø

På den sydlige del af Papirfabrikkens område opføres Papirrækkerne; i alt 63 rækkehuse fra 90 – 130 m2 i 2 plan.

Boligerne er disponeret i 2 plan med stue, alrum og toilet i stueplan. Fra stuen fører trappen op til 1. salens badeværelse og 3-5 værelser. Alle ejerboliger får en dejlig rummelig altan, egen have, privat parkeringsplads ved boligen og åben adgang til fælles, grønne arealer med plads til leg og udeliv.

Papirrækkerne er sat til salg. Kontakt EDC på 66126126 eller 511@edc.dk, hvis du ligesom mange andre er interesseret.

Eksteriør 2 Rækkehusene 300 DPI
2022_picture_24

Udsigt til Odense å

Papirrækkerne disponeres, så alle boliger får optimalt lysindfald fra to sider og følger solens gang på himlen. Bebyggelsen ligger placeret med retning mod åen og lige ud til sydvendte, grønne arealer, så naturen trækkes helt ind mellem husene.

Unikke boliger

Papirrækkerne får deres eget arkitektoniske udtryk med klar reference til de oprindelige, industrielle bygninger: Store vinduespartier, højt til loftet og robusthed i udtrykket. Ligesom de allerførste bygninger på Papirfabrikken opføres rækkehusene i gule sten, her suppleret med træbeklædning. Det patinerede, grå træ danner på smukkeste vis bro mellem naturen og den rå, industrielle in situ beton.

Rækkehusene ligger let forskudt i forhold til hinanden, og der er arbejdet med små variationer fra hus til hus. Bebyggelsen fremstår som en dynamisk og levende helhed – uden at hver enkelt bolig er identisk med naboens.

Det vil være muligt at præge færdigindretningen af boligerne i samarbejde med arkitekten, ved køb tidligt i forløbet

Eksteriør 1 Rækkehusene 300dpi
Køkken Rækkehusene 300 dpi

Læs mere om Papirrækkerne

I denne brochure kan du læse mere om de attraktive rækkehuse, der er navngivet Papirrækkerne. Rækkehusene opføres i den sydlige del af papirfabrikkens område. 

Du kan også læse mere i salgsannoncerne.

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik