Skip to content Skip to footer

Se planer, priser og komplet overblik over alle lejlighederne

Vi er i fuld gang med udlejningen af de første 93 lejligheder og det er muligt at se et overblik med beliggenhed, tegninger, priser og meget mere. Der er lejligheder i foreløbig tre forskellige bygninger, fra 2 til 5 værelser og alle med sydvendt altan eller terrasse. Alle lejlighederne har trægulve og store vinduespartier, som bringer naturen helt tæt på.

Nyhed!  Bygherre har besluttet at give 25% byggepladsrabat af huslejen til og med september 2023, hvor vi forventer et mere færdigudviklet område samtidigt med at Netto åbner til september.

Kontakt Home Projektsalg på 65458390 eller odense.ejerlejl@home.dk, hvis du ligesom mange andre er interesseret i de fine leje-lejligheder.

Lejligheder i Dalum Papirfabrik

Nu åbnes Dalum Papirfabriks arealer op, så naturen og nye beboere kan flytte ind.

I den nye bydel opføres bl.a.  301 attraktive, nye lejelejligheder, der kan skabe rammerne for det gode liv for alle generationer: Studerende, børnefamilier, singler og par.

Lejlighederne varierer i karakter og størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 100 til 130 m2.

Nogle af lejlighederne ligger i restaurerede industribygninger, hvor fundament og udtryk er bevaret, andre i helt nyopført byggeri. Ligesom de oprindelige industribygninger på Dalum Papirfabrik opføres byggeriet i gule eller røde sten med elementer i rå beton, der understreger områdets industrielle karakter.

Naturligt lysindfald

Den nye bydel er disponeret efter solens gang på himlen, så alle lejligheder får optimalt lysindfald fra to sider. Bygningerne er placeret med retning mod åen og lige ud til sydvendte, grønne arealer, der fletter boliger og natur sammen på fineste vis.

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik