Skip to content Skip to footer

Se planer, priser og komplet overblik over alle lejlighederne

Vi er i fuld gang med udlejningen af de første 93 lejligheder og det er muligt at se et overblik med beliggenhed, tegninger, priser og meget mere. Der er lejligheder i foreløbig tre forskellige bygninger, fra 2 til 5 værelser og alle med sydvendt altan eller terrasse. Alle lejlighederne har egetrægulve og store vinduespartier, som bringer naturen helt tæt på. Hertil vil der være gratis p-pladser for alle beboer ved Dalum Papirfabrik.

 

Byggepladsrabat  Bygherre har besluttet at give 25% byggepladsrabat af huslejen til og med september 2023, hvor vi forventer et mere færdigudviklet område samtidigt med at Netto åbner til september

Nyhed! 3-D Visualiseringer – Der er kommet 3-D Visualiseringer af prøveboligen samt 2 andre typer boliger man kan leje ved Dalum Papirfabrik. Se nedenstående links: 

Hollænderen Prøvelejlighed 4-værelses på 114 m2

https://my.matterport.com/show/?m=uY9zTGXK68L

Hollænderen Opg 3 2.3 2 værelses på 66 m2

https://my.matterport.com/show/?m=GzNR6bUgR3G

Hollænderen Opg 3 2.1 4 værelses på 108 m2 

https://my.matterport.com/show/?m=GDNa5GZa4L7

Kontakt Home Projektsalg på 65458390 eller odense.ejerlejl@home.dk, hvis du ligesom mange andre er interesseret i de fine leje-lejligheder.

 

Rutevejledning til Åbent hus, indkørsel ved Papirmester allé
Rutevejledning til Åbent Hus - Der afholdes Åbent Hus onsdage 16-17 og søndage 11:30-12:30

Lejligheder i Dalum Papirfabrik

Nu åbnes Dalum Papirfabriks arealer op, så naturen og nye beboere kan flytte ind.

I den nye bydel opføres bl.a.  301 attraktive, nye lejelejligheder, der kan skabe rammerne for det gode liv for alle generationer: Studerende, børnefamilier, singler, seniorer og par. Lejlighederne er opført i høj kvalitet og med omtanke for de kommende beboer. 

Lejlighederne varierer i karakter og størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 100 til 130 m2.

Lejelejlighed i Odense set udefra på en solrig dag med altaner og grønne træer
Tegning af Dalum Papirfabrik i fugleperspektiv i sort/hvid

Nogle af lejlighederne ligger i restaurerede industribygninger, hvor fundament og udtryk er bevaret, andre i helt nyopført byggeri. Ligesom de oprindelige industribygninger på Dalum Papirfabrik opføres byggeriet i gule eller røde sten med elementer i rå beton, der understreger områdets industrielle karakter.

Naturligt lysindfald

Den nye bydel er disponeret efter solens gang på himlen, så alle lejligheder får optimalt lysindfald fra to sider. Bygningerne er placeret med retning mod åen og lige ud til sydvendte, grønne arealer, der fletter boliger og natur sammen på fineste vis.

Lejeboliger i sydvendt retning mod åen ud til grønne arealer

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik