Skip to content Skip to footer

Se planer, priser og komplet overblik over alle lejlighederne

Vi er i fuld gang med udlejningen af de første 93 nye lejligheder, og det er muligt at se et overblik med beliggenhed, tegninger, priser og meget mere. Der er lejligheder i foreløbig tre forskellige bygninger, fra 2 til 5 værelser og alle med sydvendt altan eller terrasse. Alle lejlighederne har egetrægulve og store vinduespartier, som bringer naturen helt tæt på. Hertil vil der være gratis p-pladser for alle beboer ved Dalum Papirfabrik.

 

 3-D Visualiseringer – Der er kommet 3-D Visualiseringer af prøveboligen samt 2 andre typer boliger man kan leje ved Dalum Papirfabrik. Se nedenstående links: 

Hollænderen Prøvelejlighed 4-værelses på 114 m2

Hollænderen Opg 3 2.3 2 værelses på 66 m2

Hollænderen Opg 3 2.1 4 værelses på 108 m2 

Kontakt Propstep på 33605566 eller udlejning@propstep.com hvis du ligesom mange andre er interesseret i de fine leje-lejligheder.
Du kan også læse mere her. 

Tilmeld dig åbent hus her.

Lejligheder i Dalum Papirfabrik

Nu åbnes Dalum Papirfabriks arealer op, så naturen og nye beboere kan flytte ind.

I den nye bydel opføres bl.a.  301 attraktive, nye lejelejligheder, der kan skabe rammerne for det gode liv for alle generationer: Studerende, børnefamilier, singler, seniorer og par. Lejlighederne er opført i høj kvalitet og med omtanke for de kommende beboer. 

Lejlighederne varierer i karakter og størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 m2 til 4-værelses lejligheder på 100 til 130 m2.

Lejelejlighed i Odense set udefra på en solrig dag med altaner og grønne træer
Tegning af Dalum Papirfabrik i fugleperspektiv i sort/hvid

Nogle af lejlighederne ligger i restaurerede industribygninger, hvor fundament og udtryk er bevaret, andre i helt nyopført byggeri. Ligesom de oprindelige industribygninger på Dalum Papirfabrik opføres byggeriet i gule eller røde sten med elementer i rå beton, der understreger områdets industrielle karakter.

Naturligt lysindfald

Den nye bydel er disponeret efter solens gang på himlen, så alle lejligheder får optimalt lysindfald fra to sider. Bygningerne er placeret med retning mod åen og lige ud til sydvendte, grønne arealer, der fletter boliger og natur sammen på fineste vis.

Lejeboliger i sydvendt retning mod åen ud til grønne arealer

Lavt energiforbrug

I disse tider giver det god mening at tænke over sit energiforbrug – både i forhold til pengepungen og til vores fælles fremtid. Derfor bliver lejlighederne i Dalum Papirfabrik opført med et godt indeklima, så både varme- og elregning bliver mindre omkostningstung. Lejlighederne bliver opført med energimærkning A2015.

Varmen leveres af Fjernvarme Fyn i form af billig fjernvarme, så også her vil du som beboer opleve en lav varmeregning.

Med et gennemsnitligt energibehov på 28/kwh/m2/år svarer det til cirka 1/3 af det gennemsnitlige energiforbrug (80-100 kwh/m2/år) i et ældre hus/ejendom opført før år 2000.

DGNB-guld certificering

Lejeboligerne i Dalum Papirfabrik bliver certificeret i henhold til DGNB Guld, som er industristandarden inden for dansk byggeri.

En DGNB-certificering indebærer, at der er tænkt over eksempelvis bæredygtige elementer i de forskellige byggerier.

Lejeboliger i grønt område med glade mennesker og parkeringsmuligheder

Husdyr er velkomne

Det er i udgangspunktet tilladt at have husdyr i lejeboligerne. Dog er der visse dyr og specifikke hunderacer, som ikke må flytte ind. Kontakt venligst Propstep for mere info: udlejning@propstep.com

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik