Se planer, priser og komplet overblik over alle lejlighederne

Vi er i fuld gang med udlejningen af de første 93 lejligheder og det er muligt at se et overblik med beliggenhed, tegninger, priser og meget mere. Der er lejligheder i foreløbig tre forskellige bygninger, fra 2 til 5 værelser og alle med sydvendt altan eller terrasse. Alle lejlighederne har trægulve og store vinduespartier, som bringer naturen helt tæt på.

Velkommen til Dalum Papirfabrik

Den gamle papirfabrik bliver Dalums nye boligområde med boliger til alle generationer. Vi forener det urbane med grønne kiler og skaber et helt unikt område på en unik placering ud til Odense Å – tæt på byen og motorvejen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du bliver blandt de første til at høre, når der er nytHer kommer boliger til alle generationer

20 eksklusive, new yorker-inspirerede ejerlejligheder, 63 familievenlige rækkehuse, 301 attraktive, lyse lejligheder og 58 seniorboliger med plads til både privatliv og fællesskab.

Papirfabrikken var i sin tid områdets stolthed og årsagen til, at Dalum blomstrede op.​

Nu bliver de fine industribygninger igen rammen om liv og aktivitet, når det tidligere fabriksområde åbnes op, ​ så naturen og nye beboere får lov at flytte ind.

Her kommer kontorer, en dagligvarebutik, fælleshuse, naturlegepladser, åbne pladser og grønne arealer. 

For foden af området løber Odense å, så du kan tage cyklen  – eller kajakken – direkte ind til centrum. 

Og vil du ud af byen, er du på E20 på under 2 minutter, uden at skulle holde i kø.

Grøn beplantning op ad en lejebolig på en solrig dag

Det er det prisvindende arkitektfirma C.F. Møller Architects, der tegner visionerne og forvandlingen af den gamle papirfabrik.​

C.F. Møller Architects - person kigger ud over bygning
Arkitekter kigger på tegninger på en væg
Logo af C.F. Møller Architects

De bevaringsværdige bygninger, der før husede fabrikkens store papirmaskiner, giver området sjæl og karakter og formidler et stykke dansk industrihistorie.

De nye bygninger bygger videre på kulturarven, men i deres eget, arkitektoniske udtryk.

Indersiden af en bygning med bare vægge og lofter med store vinduepartier
Ny bygning ved Dalum Papirfabrik

Målet er at bevare Papirfabrikkens kulturarv og kvaliteter, men i en ny, grønnere fortolkning, der passer til den måde, vi ønsker at leve på i dag og i morgen. Med lys og luft. Med tid til at være sig selv og plads til at dyrke relationer og det gode liv. 

Efterårstemning med sti i grønne omgivelser tæt på boliger ved Dalum Papirfabrik

Og de grønne kiler, der trækker landskabet ind i bydelen,​ giver alle beboere mulighed for at nyde naturen på første parket.

Det nye, det gamle og det grønne skaber en helt unik stemning, og den idylliske beliggenhed midt i naturen, tæt på Odense, forener ro i hverdagen med nærhed til byens pulserende liv. 

Det er dét, der gør Dalum Papirfabrik til noget ganske særligt.