Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“4 meter til loftet – det er jo fuldstændig fantastisk!”

Ægteparret Jeanette og Kim Qvist er blandt de første købere af en af Hollænderhusets attraktive lejligheder. Den velkendte beliggenhed og disse nye, spændende lejligheder med deres ganske særlige New Yorker-stemning – det var præcis det, som ægteparret faldt for. 

Der er mange årsager til, at ægteparret Jeanette og Kim Qvist – som nogle af de første – valgte at slå til og sikre sig en af de 20 attraktive lejligheder i Dalum Papirfabriks Hollænderhus. Jeanette er bl.a. vokset op i et af de lukkede vænger lige i nærheden, har gået i børnehave og skole i Dalum og parret er gift i Dalum Kirke. De elsker området med alt, hvad det har at byde på. 

“For det første har Dalum Papirfabrik bare en fantastisk beliggenhed. Man har Odense Å lige ved siden af, man er tæt på centrum, på indkøb og på skøn natur. Og for det andet er det nogle superspændende lejligheder. 4 meter til loftet – det er jo fuldstændig fantastisk,” lyder det fra Jeanette Qvist. 

 

Kan selv sætte deres præg på boligen 

I 30 år var Jeanette og Kim ejere af DYRLÆGEHUSET i Odense. Klinikken med tilhørende privatbolig solgte de tilbage i 2022, og derefter startede ægteparret med at lede efter deres helt rigtige nye bolig. Den er de begge overbevist om, at det har de fundet i Hollænderhuset. 

Helt konkret har ægteparret Qvist købt en af lejlighederne på 3. sal på 120 m2 med udsigt mod nordøst ned mod Odense Å. Her har de forelsket sig i den spændende indretning, de flotte, store vinduespartier samt boligens industrielle og moderne New Yorker-stemning. 

“Det har samtidig været utroligt vigtigt for os, at vi kan være med til at sætte vores eget præg i og med, at vi har købt boligen på så tidligt et stadie,” forklarer Kim Qvist. 

 

Tæt på søn og svigerdatter 

For Jeanette og Kim er liebhaverboligen i Dalum Papirfabrik ikke kun drømmen om at bo centralt, bekvemt og alligevel tæt på natur. Det er også drømmen om en tilværelse, hvor børn og deres kommende lille barnebarn kun er få hundrede meter væk. 

Således har parrets søn, Holger og hans kæreste Katrine, nemlig købt ét af rækkehusene i Papirrækkerne ikke så langt fra Hollænderhuset. 

“Vi glæder os SÅ meget til at bo tæt på dem og vores kommende lille barnebarn. Det er jo skønt at kunne hjælpe med børnepasning osv. Det er præcis også det, som Dalum Papirfabrik giver mulighed for, fordi der er boliger til folk i forskellige livsstadier. Alt dette glæder vi os meget til at blive en del af,” slutter Kim Qvist. 

_DSC7433

Læs mere om Hollænderhuset her.

Se 3D-visualiseringer af nogle af ejerlighederne herunder. 

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem visualiseringer og det færdige byggeri ift. materialevalg.

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik