Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De unikke lejligheder i Hollænderhuset

Salget af de unikke lejligheder i Hollænderhuset er skudt i gang!

Det er nogle af Fyns mest eksklusive og interessante lejligheder, som er kommet til salg i Odense ved Dalum Papirfabrik.

Beliggenheden tæt på Odense Å er i topklasse, og det bliver nogle enormt flotte lejligheder i New Yorker-stil, hvor bygningens industrielle aura og historie bevares,” siger Henrik Christoffersen fra Home Ejerlejlighedsbutikken Odense, der netop har sat lejlighederne til salg.

Boligerne får et fantastisk lysindfald fra store vinduespartier og bliver opført i materialer af høj kvalitet. Det bliver nogle helt unikke rammer!

  • Lejlighederne opføres i den gamle industribygning Hollænderhuset, der er beliggende i den nordøstlige ende af Dalum Papirfabrik
  • Bygningen er på fire etager med elevator.
  • Lejlighederne får en størrelse på mellem 120 og 200 m2 – de fleste bliver på mellem 140-160 m2
  • Lejlighederne får en loftshøjde på minimum fire meter og helt op til seks meter, industrivinduer og store tilbagetrukne altaner
Hollænderhuset 4

Ses ikke mange steder på Fyn!

Med Hollænderhusets lejligheder kan vi tilbyde noget, man ikke finder mange andre steder på Fyn,” siger Frederik Østergaard Kristiansen, projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Property Development, der står bag Dalum Papirfabrik.

Se de forskellige boliger inde på https://dalumpapirfabrik.eido.dk/isometri_hollænderhuset

Kontakt home Ejerlejlighedsbutikken på 65 45 83 90 eller odense.ejerlejl@home.dk for at modtage salgsmateriale på de fantastiske lejligheder.!

Hollænderhuset3

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik