Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Omdannelsen af Dalum Papirfabrik er godt igang

For et par uger siden lagde vi den første officielle grundsten i det nye Dalum Papirfabrik, som bliver et boligområde for alle generationer.

 

Det betyder at byggeriet nu er godt i gang, og inden længe skyder de mange nye boliger op og området omdannes til et attraktive boligområde tæt på naturen og byen.

 

Arkitekten fra C.F. Møller har produceret en film om området, som giver et virkelig godt indtryk af, hvordan det bliver at bo der. Du kan se filmen på forsiden af vores hjemmeside.

 

Lejelejlighederne er de første der bliver færdige og de første beboere forventes at kunne flytte ind i 1. kvartal 2023, og vi mangler nu kun ganske få praktiske detaljer før vi er klar til at underskrive de første lejeaftaler.

 

Meget snart er rækkehusene også klar til salg og der vil komme meget mere info, der viser mere om de lyse og familievenlige rækkehuse.

 

Det er Home Projektsalg Odense v./Henrik Christoffersen og Martin Larsen, der står for både udlejning af lejligheder og salg af rækkehusene, så tøv ikke med at kontakte dem på telefon 65 45 83 90 for mere info.

Følg med i projektets udvikling© 2022 Dalumpapirfabrik